Risi ne qendrat tona Tregtare ETC. 

 

Ju njoftojme se kemi filluar me shitjen e produkteve te IPKO ne te gjitha Qendrat Tregtare ETC, Elkos Center Peje, E-market Junik dhe E-Market Peje duke qene distributor i autorizuar nga Kompania IPKO.

 

Tani e tutje ne Qendrat tona Tregtare mund te kryeni keto sherbime:

 

1.     Rimbushje elektronike te Telefonave Mobil IPKO,

2.     Rimbushje te Televizionit Digjital IPKO per te gjitha pakot egzistuese IPKO,

3.     Rimbushje te internetit IPKO per te gjitha pakot egzistuese IPKO.


                           - ETC aty ku buzeqeshja percjell blerjen... -