Kompania

Rreth Kompanise

Pas një suksesi të madhë në biznesin €??Cash and Carry€?? vizioni I pronarit të Elkos Group Zt.Ramiz Kelmendi  ishte të depertoi për tejë horizontit në zgjerimin i biznesit të tij në rrjetin e gjërë të Qendrave Tregtare duke u perfshire edhe në biznesin me pakice. Qendra e pare tregtare e ETC-se u perurua me 24 Shtator 2005 në Pëjë ku gjindet edhe selia e Elkos Group.  Me pas pason ETC Prizreni, Ferizaj, Prishtine etc. 
Shkurtesat ETC qendrojn nga gjuha angleze për: E-lkos T-rading C-enter. 
Rrjeti I Qendrave Tregtare ETC ka perafersisht 60,000 m² dhe ka rreth 1500 të punesuar duke perfshire punëtoret e rregullt dhe part time si dhe punetor administrative.

Hapsira Territoriale e ETC-se ne Kosove

Qendra Tregtare ETC momentalisht shtrihet në 15 Qendra Tregtare në Kosove. Qytetet në të cilat ne operojm janë( figura me posht): Prishtine, Pejë, Gjakove, Prizren, Ferizaj, Gjilan, Vushtri, Podujeve, Rahovec, Viti, Kamenice, Istog , Kline dhe Mitrovice. Pas kerkesave të shumta nga konsumi i gjërë ne si Kompani jemi duke u pergaditur ne hapje te  nje Qendre Tregtare te dyte në Prishtine. Dhe po ashtu  është vënë edhe gurthemeli I qendres së parë tregtare në  Shqiperi në qytetin e Fierit

Misioni i Kompanisë

Misioni kryesor I kompanisë eshte qe te ofrojm asortiman sa me te gjere per konsumatoret tane me cmime te volitshme ne menyre qe te ju plotesojm te gjitha nevojat e tyre gjate blerjes per familjen e tyre.


Vizioni i Kompanis

Vizioni I ETC-së është që gjithmon të jemi në rritje dhe në zhvillim për të arritur standarde europiane dhe boterore. 
Ne vazhdoim rrugtimin tonë në hapjen e marketeve të reja në Kosove të madhesive te ndryshme. Ne vitin 2012 do të hapet ETC-ja e dytë në Prishtine. Vizioni I kompanis është që të zgjeroim influencen tonë edhe në regjion.Pritet qe deri ne 2016 të kemi 16 Qendra Tregtare te ETC-se ne territorin e Shqiperis.


Slogani ETC

Slogani I Qendres Tregtare ETC tregon se cfare ne ofrojm tek konsumatoret tane. Per ne eshte shume I rendesishem te ofrojm nje sherbim super kualitativ ne marketin tone. Kete prioritet ne slogan ne e shprehim si buzeqeshje pasi qe buzeqeshja shpreh pozitivitet, knaqesi ne blerje, dhe nje sherbim te mire.


                                                      


"Aty ku buzeqeshja percjell blerjen"