Beta Version

Rreth Kompanisë

Pas një suksesi të madhë në biznesin Cash and Carry vizioni i pronarit të Elkos Group Z.Ramiz Kelmendi ishte të depertoi për tejë horizontit në zgjerimin i biznesit të tij në rrjetin e gjërë të Qendrave Tregtare duke u perfshire edhe në biznesin me pakice. Qendra e pare tregtare e ETC-se u perurua me 24 Shtator 2005 në Pëjë ku gjindet edhe selia e Elkos Group. Me pas pason ETC Prizreni, Ferizaj, Prishtine etc.

Shkurtesat ETC qendrojn nga gjuha angleze për: E-lkos T-rading C-enter.

Rrjeti i Qendrave Tregtare ETC ka perafersisht 60,000 m² dhe ka rreth 1500 të punesuar duke perfshirë punëtoret e rregullt dhe part time.

Hapësira Territoriale e ETC-së në Kosovë

Qendra Tregtare ETC momentalisht shtrihet në 17 Qendra Tregtare në Kosove. Qytetet në të cilat ne operojm janë:Prishtinë, Pejë , Prizren, Ferizaj , Gjakovë , Gjilan , Mitrovicë, Podujevë, Lipjan , Vushtrri , Rahovec , Viti , Klinë, Istog, Kamenicë, Gracanic . Dhe me një Qendër tregtare në Shqipëri përkatësish në qytetin e Fierit .

Duke pasur parasysh kërkesat e shumta për zgjërim edhe në lokacione tjera për mbulimin e nevojave të qytetarëve ETC së shpejti do të bëjë edhe hapjën e dy Qendrave Tregtare në Prishtinë.

Misioni i Kompanisë

Misioni kryesor i kompanisë është që të ofrojmë asortiman sa më të gjërë , çmime të volitshme , shërbim kualitativë në menyrë që të plotësojmë të gjitha nevojat e konsumatorëve gjatë blerjës për familjen e tyre.

Vizioni i Kompanisë

Vizioni i ETC-së është që gjithmon të jemi në rritje dhe në zhvillim për të arritur standarde europiane dhe botërore.

Ne vazhdoim rrugëtimin tonë në hapjen e marketeve të reja në Kosove të madhesive të ndryshme.. Vizioni i kompanisë është që të zgjerojmë influencen tonë edhe në regjion. Pritet që deri në 2016 të kemi 16 Qendra Tregtare të ETC-së në territorinë e Shqipërisë. Kemi filluar shtrirjën edhe në Maqedoni ku do të hapët së shpejti Qendra e parë Tregtare ne Qytetin e Shtip-it dhe po ashtu në Mal të Zi perkatesi me Qendren e parë në Rozhaj .

Slogani ETC

“ETC - Aty ku buzëqeshja përcejll blerjen ”

Slogani i Qendres Tregtare ETC tregon se çfarë ne ofrojmë tek konsumatorët tanë. Per ne është shumë e rëndësishme të ofrojmë shërbim super kualitativ në marketet tona . Këtë prioritet në slogan ne e shprehim si buzëqeshje pasi që buzëqeshja shpreh pozitivitet, kënaqësi në blerje, dhe një shërbim të mirë.